‘Zwanenpark update juli 2022’

Op woensdag 13 juli organiseert het projectteam een tussentijdse inloopbijeenkomst om het stedenbouwkundige- en landschappelijk inrichtingsplan te presenteren. Op panelen kunt u de huidige stand van zaken bekijken en vragen stellen aan het projectteam en vertegenwoordigers van de gemeente.

Nieuwe woonbuurt

Dit gebied wordt door Ten Brinke Vastgoedontwikkeling en Slokker Vastgoed, de eigenaren van de locatie, ontwikkeld tot een veelzijdige woonbuurt in een stadsparkachtige setting. Deze plek krijgt de naam ‘Zwanenpark’. Er zijn al diverse (digitale) themabijeenkomsten georganiseerd. De thema’s ‘verkeer en parkeren’, ‘park en uiterlijk’ van de gebouwen en de ‘maatschappelijke voorzieningen’ zijn aan bod gekomen. Het ontwerpteam is vervolgens aan de slag gegaan met de wensen, suggesties en aandachtspunten die zijn opgehaald tijdens deze bijeenkomsten.

Inloopavond

Op woensdag 13 juli organiseert men een tussentijdse inloopbijeenkomst om het stedenbouwkundige en landschappelijk inrichtingsplan te presenteren. Op panelen kan men de huidige stand van zaken in de plannen bekijken en vragen stellen aan het projectteam en vertegenwoordigers van de gemeente.

De plannen zijn te bekijken in de ‘Duurzaam Wonen winkel’, winkelcentrum Dukenburg.

Zwanenveld 90-18. Woensdag 13 juli van 18.00 tot en met 20.00 uur. Vrije inloop.

 

Klik hier voor meer Zwanenpark

Het projectteam is voor vragen en opmerkingen bereikbaar via info@zwanenpark.nl

Bericht juli 2022

menu