‘Zomerreces en plannen van Podium1390’

Na het concert op zondagmiddag 14 april 2024 is voor de mensen van Podium1390 het zomerreces begonnen. De komende maanden staat er niets geprogrammeerd. Na de zomer start de organisatie weer en in september komen er weer optredens.

Wel zijn er al plannen voor na de zomerperiode en de voorbereiding. Dit jaar gaat Podium1390 deelnemen aan de vierdaagsefeesten.

Op donderdag 18 juli is Podium1390 op het stadseiland ‘Veur Lent’. In een grote tent presenteert Podium met een eigen programma.

In september wil men in staddeel Dukenburg een ‘Tour de Duuk’ organiseren.

Op diverse locaties in stadsdeel Dukenburg en op verschillende tijdstippen wil men concerten organiseren. Het publiek kan dan langs een te volgen route steeds een ander concert bijwonen. Het plan is de dag af te sluiten in de theaterzaal van de Lindenberg in Aldenhof.

Zeker is dat er op 27 oktober weer een regulier concert in de theaterzaal van Lindenberg in Aldenhof geprogrammeerd staat met het pianoduo Elvi En Xin. Elvi (Kersten) en Xin (Li) spelen dan quatre mains op de vleugel. Beiden hebben bij ArteZ piano gestudeerd. Behalve klassieke quatre-mainswerken spelen zij ook bewerkingen van bekende stukken zoals bijvoorbeeld de Canon in D van Pachelbell. Ook hebben zij lichtere werken in hun repertoire zoals ‘Morning has broken’

Het beloofd weer een onvergetelijk concert te worden. Er kunnen voor dit concert al kaarten gereserveerd worden via www.podium1390.nl

Bericht mei 2024

menu