‘Wethouder in gesprek met Dukenburgers’

Wethouder Jean-Paul Broeren kwam maandag 15 mei naar Wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst. De opkomst viel wat tegen in vergelijk met andere wijk- en stadsdeelbezoeken. De mensen die er waren hadden wel serieuze vragen en kregen alle aandacht van de wethouder.

In de dagen erna moesten we constateren dat heel veel mensen niet van het bezoek op de hoogte waren. De redactie van de Dukenburger kreeg de mededeling ook te laat en kon het niet meer in het blad brengen. Met een oproep via internet en sociale media is het bereik toch anders. Jammer!

De wethouder zelf reageerde; “Vanavond was ik in Dukenburg voor mijn spreekuur. Leuke mensen met goede ideeën en vooral zeer positieve gesprekken. Het was een mindere opkomst dan in de andere wijken dit keer, maar dat mocht de pret niet drukken.”

Wethouder voor de bewoners

Niet voor niets vertelde Jean-Paul in het interview in de Dukenburger (nummer 1 van 2023): “Ik ben makkelijk benaderbaar. Een man een man, een woord een woord. Als ik fouten maak zal ik dat ook erkennen. De mensen kunnen langskomen, ook in de wijken. Niet alleen voor vervelende, ook voor leuke dingen. Ik wil in iedere wijk ontmoetingsplekken in de openbare ruimte zodat mensen elkaar kunnen treffen. De sociale cohesie versterken.” Zijn er bijzondere en/of verbindende activiteiten in Dukenburg dan vindt hij het vast leuk om wanneer het in zijn tijdschema mogelijk is langs te komen. Jean-Paul is zeker niet de laatste keer in Dukenburg geweest.

Bericht juli 2023

menu