‘Week van de ontmoeting 2022’

Tijdens de Week van de Ontmoeting, van 29 september tot en met 6 oktober 2022, is ook dit jaar weer een behoorlijk aantal ‘nieuwe contacten’ tot stand gekomen. In deze week werden wijkbewoners die behoefte hebben aan meer contact uitgenodigd bij één of meerdere van de aangeboden activiteiten aan te sluiten. De organiserende projectgroep ‘Elkaar Ontmoeten’ heeft de banden met reeds lopende contacten weer kunnen aanhalen en ondertussen ook al een aantal wijkbewoners die daar behoefte aan hadden thuis bezocht.

Nieuwe contacten gelegd

Telkens weer blijkt dat veel wijkbewoners zich erg alleen voelen en graag met anderen in contact willen komen. De projectgroep heeft een goed overzicht van wat er allemaal in de wijk wordt georganiseerd en kan indien gewenst zorgen voor een snelle introductie. Al gedurende de week zijn vanuit de projectgroep de eerste persoonlijke contacten gelegd en zijn wijkbewoners geïntroduceerd bij bepaalde activiteiten.

Aanmelden en meedoen

Ook van de organisaties die hebben deelgenomen aan de Week van de Ontmoeting komen positieve signalen. Er was gedurende de week een grotere opkomst. De projectgroep ‘Elkaar Ontmoeten’ wil dan ook proberen de komende tijd een kleine werkgroep te formeren om in de toekomst met de organisatie van de ‘Week van de Ontmoeting’ tijdig en gestructureerd aan de slag te gaan. Idee is dan om niet alleen bestaande, lopende activiteiten in het programma van de Week van de Ontmoeting op te nemen, maar ook zelf wellicht wat extra, grotere activiteiten te organiseren. Ze zoeken hiervoor meedenkers en meedoeners. Interesse? Stuur een bericht naar mail klik hier

Bericht oktober 2022

menu