‘Warme lunch in de wintermaanden’

Zondag 18 december konden ruim dertig Dukenburgers genieten van een warme lunch in het Atrium van wijkcentrum Dukenburg. In 2023 komt hier een vervolg. De komende wintermaanden zal dit één van de warme- en ontmoetingsplekken in Dukenburg zijn. Klik hier voor tijden en locaties.

Warme lunch

Na twee zondagen met warme maaltijden in november en december gaan het Stip en de Cultuurtafel Dukenburg ook in 2023 maaltijden serveren. Op de zondagen 15 januari, 5 februari, 5 maart en 2 april kun je daarvoor terecht in wijkcentrum Dukenburg.

Presentaties

  De vrijwilligers willen deze warme lunch op zondag graag voortzetten. Tijdens de lunch zijn er leuke en kunstzinnige, muzikale en culturele presentaties van bewoners uit de omgeving. De warme lunch begint op 12.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De prijs van de warme lunch is naar draagkracht tussen de 5 euro en 8 euro. Wij bereiden de lunch met groente van lokale biologische pluktuinen.

Meedoen

Aanmelden voor de zondagen in 2023 kan tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de zondag met de betreffende maaltijd. Dat kan door een bericht naar Germa Bongers van het Stip: germa.bongers@stip.nl of bij Angela van de Cultuurtafel Dukenburg via 06-2712 5386. Wil je zelf iets aankondiging of presenteren meld je dan ook eerst even aan tot uiterlijk woensdag voor de zondag die je kiest.

Wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 70-39.

19 December 2022

menu