‘Waalzinnig in de wijk: Meijhorst’

Op zaterdag 15 juni is de Ontmoetingskerk een middag festivalterrein. Met verschillende muziek- en dansoptredens, voordrachten, een gezellige markt en kunstexpositie.

Kom en geniet in de speciaal ingerichte theetuin van een heerlijk kopje thee of koffie en gebakje. Wandel langs de kraampjes met boeken en cd’s, laat je ontroeren door de mooie kunstwerken of swing mee met een van de optredens in de kerk en het kerkplein. Meijhorst 70-33. De toegang is gratis.

Waalzinnig Festival

Het Waalzinnig Festival is een festival dat dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd wordt. Het Waalzinnig staat voor inclusie en is er dan ook voor iedereen. Iedereen hoort erbij en iedereen mag meedoen. Het Waalzinnig stimuleert iedereen om zich te uiten door kunst in al zijn verschijningsvormen. Of dat nu muziek is, theater, dans of fotografie. Art Inclusieve noemen we dat: kunst voor en door iedereen.

Waalzinnig in de Ontmoetingskerk

Op zaterdag 15 juni strijkt het Waalzinnig Festival neer in de Ontmoetingskerk. Dan zijn we er met verschillende podia, een kunstexpositie en kleine markt. Laat je verrassen en voel je welkom. Je kunt kosteloos aan komen waaien. Het festival is van 13.30 tot 17.30 uur.

Waalzinnig deze zomer

  • Zaterdag 15 juni 13.30 – 17.30 uur Ontmoetingskerk – Meijhorst
  • Zaterdag 23 juni 13.00 – 18.00 uur Wooncentrum Sancta Maria – Hees
  • Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni Centrum Nijmegen: Op en rond het Mariënburg en in de Lindenberg Het Waalzinnig Festival is een festival van de Lindenberg en gratis te bezoeken.

Meer informatie op de website: www.waalzinnigfestival.nl

Bericht mei 2024

menu