‘Voorzichtige doorstart Klaasmarkt’

Bij brainstormavonden met een flink aantal wijkbewoners kwamen veel ideeën op tafel om de Klaasmarkt als evenement niet verloren te laten gaan. De Ontmoetingskerk gaat daarom een poging wagen tot een doorstart voor de Klaasmarkt.

 

Tot de zomer gaat er eerst een Klaaswinkeltje opgericht worden in de hal van de Ontmoetingskerk. Hier zullen vooral praktische gebruiksartikelen, mooie boeken, cd’s en religieuze artikelen worden aangeboden.

Daarnaast starten men weer inzamelzaterdagen. Op zaterdag 13 mei, 1 juli en 26 augustus 2023 kan men tussen 11.00 en 13.00 uur bij de Ontmoetingskerk goede spullen inleveren voor de afdelingen curiosa, kleinmeubelen (grote meubels kunnen niet meer opgeslagen worden), textiel (kleding en beddengoed/handdoeken), huishoudelijk, elektra, boeken, cd’s, speelgoed, spelletjes en puzzels. De vrijwilligers kijken uit naar gezellige zaterdagen voor het inzamelen en meteen sorteren. Tijd en zin om mee te helpen? Laat het weten via het mailadres. Mocht je goede spullen hebben en kun je deze niet zelf brengen, gebruik ook dan het mailadres. Er is echter een zeer beperkte capaciteit om aan huis op te halen. Ook opslagruimte is nog steeds heel beperkt. Wie heeft er een garageruimte of andere opslagmogelijkheid beschikbaar? Ook dan graag een mailtje!

Begin juli kijken we of we voldoende opslagruimte, spullen en mensen gevonden hebben om echt een Klaasmarkt te plannen op een zaterdag eind oktober.

Info en hulp/opslagruimte aanbieden: klaasmarktdukenburg@gmail.com

Bericht mei 2023

menu