‘Voorleespret voor peuters in de bieb’

Thema september: ‘Gonnie en Gijsje’. Iedere maand kiest de bibliotheek een bekend prentenboek om uit voor te lezen. (Groot)Ouders samen met (klein)kinderen laten zich verrassen door vrolijke, spannende en grappige verhalen en illustraties samen met je (klein)kind.

Op woensdag 20 september 2023 wordt er voorgelezen uit ‘Gonnie en Gijsje’. Een serie over het kleine gansje Gonnie en haar ganzenvriendjes. De verhaaltjes zijn voor dreumesen en peuters. Tijd: 10.30 tot 11.00 uur.

Na het voorlezen kunnen de kinderen knutselen of een spelletje doen in het thema van het voorleesboek.

Voorlezen is belangrijk

Met boeken kun je de hele wereld op een speelse en gezellige manier ontdekken. Met voorlezen kun je al vroeg beginnen. Voorlezen of samen een boekje bekijken is gezellig en een moment met aandacht voor elkaar. Daarbij leren kinderen op jonge leeftijd veel woorden en taal en over de wereld om hen heen, die steeds een beetje groter wordt

Toegang tot Voorleespret voor peuters in de bibliotheek is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Zelf iets te eten of drinken meenemen naar het voorlezen is toegestaan en vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld.

Informatie

Bibliotheek Zwanenveld. Zwanenveld 90-98 Nijmegen (024) 327 49 11

zwanenveld@obgz.nl

Bezoek de website van de bibliotheek Zwanenveld www.obgz.nl en klik de agenda aan om te zien wat er allemaal mogelijk is in de bibliotheek Zwanenveld.

Bericht september 2023

menu