‘Vierde vestiging Vincentius Vereniging Nijmegen’

Woensdag 23 februari 2022 opende Linda van Aken (Vincentius Vereniging Nijmegen) en Michel van Heeswijk (Time To Change Lifestyle Coaching) met het doorknippen van een lint de vierde Vincentius vestiging van Nijmegen in Lankforst.

Nu er steeds meer dingen mogen in de aflopende corona tijd, worden weer meer activiteiten opgestart. Deze opening zat nog in een ja-nee mondkapje gebeuren zoals de foto’s laten zien. De gezelligheid en de hapjes waren er niet minder om.

 Michel van Heeswijk

 

Naast een ontmoetingsruimte heeft deze vestiging een grote sport- fitnessruimte. ‘Time To Change’ Lifestyle Coaching gaat hier zijn activiteiten starten. Hier kunnen ook de mensen die tot de sluiting van buurtcentrum de Grondel in Zwanenveld sporten terecht.

De vierde Vincentius vestiging, en tweede in Dukenburg, is gevestigd in het voormalig huismeesterkantoortje van de woningcorporatie in het complex de Valckenaer.

De volgende stap is het creëren van een ‘kwiekbeweegroute’ van en naar de beide, Meijhorst en Lankforst, vestigingen in Dukenburg.

Vincentius Vereniging, Lankforst 54-94.

Voor de kwiekbeweegroute in Weezenhof klik hier

Bericht februari 2022

menu