‘Verhulst Casuals wordt van Dal’

Winkelcentrum Dukenburg verliest een beeldbepalende winkel. Verhulst Casuals sluit op 3 juli. In het pand komt Van Dal Mannenmode.

Eigenaar Piet Hein Verhulst heeft zijn vaste klanten persoonlijk geïnformeerd: “Beste klant”, schreef hij. “Verhulst Casuals gaat er na ruim 65 jaar mee stoppen. De winkel wordt dit najaar overgenomen door Van Dal Mannenmode BV. Na drie generaties geef ik het stokje dus door aan een ander familiebedrijf en ga ik van mijn pensioen genieten. Ik bedank iedereen van harte voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en we sluiten af met een geweldige opheffingsuitverkoop.” Die uitverkoop biedt 30 procent kassakorting op de totale voorraad. Dus op de gloednieuwe zomercollecties, maar ook op de standaard collecties.

 Geboren in Den Haag

Piet Hein Verhulst is geboren in Den Haag. Via Groningen en Den Bosch kwam hij naar Nijmegen. Zijn vader had sinds 1958 een zaak in de Bisschop Hamerstraat. Vanaf het begin was er een filiaal in Winkelcentrum Dukenburg. Het pand in het centrum werd verkocht. Piet Hein is in 1976 in Dukenburg begonnen en heeft 32 jaar geleden de zaak overgenomen. Dit jaar meldden zich twee bedrijven die het pand wilden kopen. Verhulst koos voor een branchegenoot: Van Dal Mannenmode, een bedrijf met vijfendertig winkels. Van Dal heeft eerder in Nijmegen gezeten, onder andere in het station, daarna in de Molenstraat. Nu keert het bedrijf dus terug naar onze stad.

Niet helemaal weg

Verhulst blijft voorzitter van de Ondernemersvereniging Winkelcentrum Dukenburg en vicevoorzitter van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren in het Winkelcentrum Dukenburg. Zijn vrouw Anneke is en blijft winkelcentrummanager.

Bericht mei 2023

menu