‘Te mooie plaatjes’

Plannenmakers. Dat zijn sommige handelaren in grond, gebouwen en opkopers van grote projecten. Ze kopen dan bijvoorbeeld een object op met het doel dit snel door te verkopen. Dat doorverkopen gaat met mooie (veelal te mooie) vooruitzichten die ze vaak zelf maken. Meijhorst 60-10 is verkocht en de nieuwe eigenaar wil die kennelijk van een mooi plaatje voorzien weer snel op de markt zetten.

Helaas zijn enkele van deze plaatjes via onbekende kanalen op social-media gekomen. En er is meteen onrust in Dukenburg. Dat zal ‘De Dukenburger’ niet doen, op deze website krijgt u het juiste nieuws!

Deze tekeningen maken ze in no-time via computerprogramma’s maar zijn verre van realiteit. Daarom brengen wij die niet allemaal naar buiten, wij zijn geen Disney-land. De visie voor de 60e straat is er nog niet eens en iedereen weet dat het bestemmingsplan dit niet toestaat. Dat is ook gebleken toen de vorige eigenaar Meijhorst 60-10 wilde uitbreiden waar uiteindelijk zelfs de Raad van State geen toestemming voor gaf.

Bericht mei 2020

menu