‘Staddijkloop vanaf Michi’

 Hardlopend de krachten meten dwars door de prachtige natuur van Stadspark Staddijk in Dukenburg, Nijmegen. Dat kan op zondag 2 oktober 2022 weer. Dan liggen de verharde en onverharde paden te midden van waterplassen, schapen graasweides en boompartijen weer klaar om lopers te ontvangen. Kilometervreters die zich willen uitputten met een recordtijd en/of de benen willen testen in aanloop naar de Zevenheuvelenloop? Ze zijn van harte welkom. Maar ook de zondaglopers die ‘alleen’ voor hun ontspanning deze wedstrijd opzoeken, worden met open armen ontvangen. Naast de uitdagende omgeving staat de Staddijkloop bekend om zijn immer gezellige sfeer. Al meer dan dertig jaar organiseert de Nijmeegse Roadrunnersclub MIEP het loperstreffen. De Roadrunners zijn met hun tijd meegegaan, ook tijdens deze editie wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.

Starttijden

De 10-kilometerlopers starten om 10.30 uur en de 5-kilometerlopers om 10.40 uur. Er zijn voor de nummers 1, 2 en 3 (van elke categorie bij de 5 en 10 kilometer wedstrijden) prijzen te winnen. Tevens wordt er voor de vijfde keer een jeugdloop, met een parcours van ongeveer 1 kilometer, georganiseerd. Aanmelden hiervoor kan alleen via voorinschrijving.

Deze loop start om 10.00 uur. Voor elk kind wacht er bij de finish een beloning.

De start en finish zijn bij trainingscentrum Michi, Staddijk 41. Per auto bereikbaar vanaf de Van Boetbergweg. Bij Michi is omkleedruimte aanwezig. Parkeergelegenheid is er langs de Staddijk en zijn er voldoende fietsenstallingen.

Kosten

 

 Let op! Bij trainingscentrum Michi kunnen consumpties alleen met een pinpas betaald worden.

Inschrijfkosten deelname bij inschrijving: kidsrun: 2 euro, 5 kilometer: 6 euro en de 10 kilometer: 7 euro.

Inschrijven kan tot zaterdag 1 oktober, 18.00 uur via de website www.mieproadrunners.nl

Bericht september 2022

menu