‘Staddijkloop 2023’

Hardlopend de krachten meten dwars door de prachtige natuur van stadspark De Staddijk in Dukenburg, Nijmegen. Dat kan zondag 1 oktober 2023 weer. Dan liggen de verharde en onverharde paden temidden van waterplassen, graasweides voor schapen en kolossale bomen weer klaar om deelnemers te ontvangen.

Kilometervreters die zich willen uitputten met een recordtijd en/of de benen willen testen in aanloop naar de Zevenheuvelenloop zijn van harte welkom. Maar ook de zondagslopers die ‘alleen’ voor hun ontspanning deze wedstrijd opzoeken, worden met open armen ontvangen. Naast de uitdagende omgeving staat de Staddijkloop bekend om zijn immer gezellige sfeer.

Al meer dan 30 jaar organiseert de Nijmeegse ‘Roadrunnersclub MIEP’ het ‘Loperstreffen’.

Ook tijdens deze editie wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.

De 10-kilometerlopers starten om 10.30 uur en de 5-kilometerlopers om 10.40 uur.

Er zijn voor de nummers een, twee en drie van elke categorie bij de 5 en 10 km prijzen te winnen.

Jeugdloop 

Tevens wordt er een jeugdloop, met een parcours van ongeveer 1 kilometer, georganiseerd. Aanmelden hiervoor kan alleen via voorinschrijving. Deze loop start om 10.00 uur. Voor elk kind wacht er bij de finish een beloning.

Locatie 

De start en finish zijn bij trainingscentrum MICHI, Staddijk Zuid 41, 6537 TW Nijmegen. Hier is omkleedruimte aanwezig. Tevens is er parkeergelegenheid langs de Staddijk en zijn er voldoende fietsstallingen.

Let op, bij trainingscentrum Michi kunnen de consumpties alleen met een pin betaald worden. 

Inschrijfkosten 

Kosten deelname bij voorinschrijving:

  • Kidsrun 3 euro
  • 5 km 8 euro
  • 10 km 8 euro

Voorinschrijven kan tot 30 september 12.00 uur via de website www.mieproadrunners.nl

Bericht september 2023

menu