‘Podium1390 presenteert Samir’

Een groep Dukenburgers wil meer cultuur naar Dukenburg brengen en gaat de theaterzaal in de Lindenberg Aldenhof het ‘bruisend hart’ hiervoor maken. Hierbij een nieuwe aankondiging. Op donderdag 21 december presenteert ‘Podium 1390’, Samir Fighil met FOMO.

Op donderdagavond 21 december presenteert Podium1390; Samir Fighil met FOMO. De Nijmeegse Samir Fighil, winnaar van de persoonlijkheidsprijs op Camaretten 2019, speelt deze avond zijn tweede voorstelling FOMO. Een voorstelling met inhoud en veel grappen.

Samir heeft het over ons intense verlangen om maar niets te missen (Fear Of Missing Out) en de maatschappelijke gevolgen daarvan. Want kun je er wel bij horen als je gewoon bent wie je bent? Of gaat het om de spullen die we hebben, de reizen die we maken, het getrainde lijf en de crypto’s in je portefeuille? Hoeveel mensen gaan er financieel en mentaal aan onderdoor, omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen benen? Als adviseur binnen het sociaal domein zag Samir menig probleemgeval, mensen die uiteindelijk de handdoek in de ring gooiden. Maar hoe zit dat met Samir zelf?

Dit optreden komt tot stand in samenwerking met Lindenberg Cultuurhuis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Nijmegen in het kader van de SPUK Impuls.

Poduim1390, de Lindenberg Aldenhof 13-90. Aanvang concert 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Kaarten a 10 euro zijn te koop via de website: www.podium1390.nl en die donderdagavond, voor zover nog beschikbaar, aan de zaal.

Extra informatie:

Podium1390 gaat regelmatig een nieuwsbrief uitbrengen met informatie over geplande optredens en concerten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via mail: podium1390@gmail.com

Meedoen of suggesties?

Podium1390 zoekt jongeren die als vrijwilliger welkom zijn om de projectgroep te versterken. En wat is de voorkeur van de Dukenburgers? Of heb je ideeën voor de programmering? Podium1390 hoort het graag via mail: podium1390@gmail.com

Uitproberen en wensen

De eerste maanden is het uitproberen waar bij de Dukenburgers belangstelling voor is. De concerten die de projectgroep wil gaan organiseren zullen een redelijke, lage toegangsprijs hebben. Voor de concerten gaat men nu uit van een toegangsprijs van 10 euro.

De reeks voorstellingen op de zondagmiddagen gaat Podium1390 presenteren onder de noemer ‘De zondagse kamer’.

Maandelijks op de vrijdag- of donderdagavond zal een jongerenprogramma gepland worden onder de noemer ‘Hirise’.

De zondagmiddagen, mogelijk maandelijks, zijn dan voor de wat oudere concertgangers.

Bericht december 2023

menu