‘PODIUM1390 presenteert Ralph de Jongh’

Ralph de Jongh is een Nederlandse blueszanger, componist en gitarist. Ralph treedt altijd op met houten klompen die hij ook als percussie-instrument gebruikt. De klompen worden gezien als zijn handelsmerk, zijn muziek brengt hij in eigen beheer uit.

Als in een trance geeft hij zijn ziel bloot tijdens de concerten en opnames. Dat alles in een stijl zoals alleen Ralph de Jongh kan optreden. In een fenomenale atmosfeer van geluid kunnen de luisteraars terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de muziek uit jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger.

PODIUM1390, de Lindenberg. Aldenhof 13-90.

Zondag 11 februari 2024. Aanvang concert 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Kaarten a 10 euro zijn te koop via de website: www.podium1390.nl en die zondagmiddag, voor zover nog beschikbaar, aan de zaal.

Extra informatie:

PODIUM1390 brengt regelmatig een nieuwsbrief uit met informatie over geplande optredens en concerten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via mail: podium1390@gmail.com

Meedoen of suggesties?

PODIUM1390 zoekt jongeren die als vrijwilliger welkom zijn om de projectgroep te versterken. En wat is de voorkeur van de Dukenburgers? Of heb je ideeën voor de programmering? PODIUM1390 hoort het graag via mail: podium1390@gmail.com

De concerten die de projectgroep wil gaan organiseren zullen een redelijke, lage toegangsprijs hebben. Voor de concerten gaat men nu uit van een toegangsprijs van 10 euro. De reeks voorstellingen op de zondagmiddagen gaat PODIUM1390 presenteren onder de noemer ‘De zondagse kamer’. Maandelijks op de vrijdag- of donderdagavond zal een jongerenprogramma gepland worden onder de noemer ‘Hirise’. De zondagmiddagen, mogelijk maandelijks, zijn dan voor de wat oudere concertgangers.

Bericht januari 2024

menu