‘Podium1390 presenteert Chayah en Elise’

Folk-luisterliedjes door het duo Chayah en Elise in ‘Podium1390’.

De zoete, zachte stem, gitaarspel en prachtige zelfgeschreven liedjes van Chayah van Diermen. Op Chayah’s naam staan onder andere haar optredens bij Eurosonic en bij Radio 3FM en bovendien haar deelname aan het Tv-programma ‘Beste singer-songwriter van Nederland’.

Elise Bos is een Nijmeegse singer-songwriter, ze bracht eind 2023 haar debuutsingle ‘Train’ uit. Met muziek als uitlaatklep vertaalt ze momenten in haar leven in melancholische folk-luisterliedjes. Zij wordt deze middag bijgestaan door de Ierse folk artiest John Carrie. Er worden nummers gespeeld van zowel Elise als John.

Poduim1390, de Lindenberg. Aldenhof 13-90.

Zondag 14 April 2024. Aanvang concert 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Kaarten a 10 euro zijn te koop via de website: www.podium1390.nl en die zondagmiddag, voor zover nog beschikbaar, aan de zaal.

Extra informatie:

Podium1390 brengt regelmatig een nieuwsbrief uit met informatie over geplande optredens en concerten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via mail: podium1390@gmail.com

Meedoen of suggesties?

Podium1390 zoekt jongeren die als vrijwilliger welkom zijn om de projectgroep te versterken. En wat is de voorkeur van de Dukenburgers? Of heb je ideeën voor de programmering? Podium1390 hoort het graag via mail: podium1390@gmail.com

De concerten die de projectgroep wil gaan organiseren zullen een redelijke, lage toegangsprijs hebben. Voor de concerten gaat men nu uit van een toegangsprijs van 10 euro. De reeks voorstellingen op de zondagmiddagen gaat Podium1390 presenteren onder de noemer ‘De zondagse kamer’. Maandelijks op de vrijdag- of donderdagavond zal een jongerenprogramma gepland worden onder de noemer ‘Hirise’. De zondagmiddagen, mogelijk maandelijks, zijn dan voor de wat oudere concertgangers.

Bericht april 2024

menu