‘Nieuwjaarsontmoeting Malvert’

De buurt beter leren kennen? Dat kan op zaterdag 13 januari op het pleintje tussen de Jumbo en Orangerie in Malvert. Samen gezellig ontmoeten iets eten en bijkletsen. Zo kunnen buurtgenoten elkaar beter leren kennen. En wie weet ook iets voor elkaar betekenen. Want een goede buur is beter dan een verre vriend.

Wat is er te doen?

Van 14.00 tot 16.30 uur zijn er verschillende spelactiviteiten, kan er geknutseld worden, is een fototentoonstelling en er komt een verhalenverteller. Alle activiteiten vinden plaats op het plein tussen de Jumbo supermarkt en de Orangerie (Het Gouden Hart) bij het winkelcentrum Malvert. Niks moet alles mag, iedereen is voor alleen een kop koffie en een praatje natuurlijk ook van harte welkom. Er wordt gezorgd voor warme chocolademelk met wat lekkers, muziek en de diverse activiteiten.

Samenbouwen aan een fijne buurt

Iedereen woont het liefst in een prettige woonomgeving. Het spreekwoord is: ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’. Samen werken aan een fijnere buurt waarin je je betrokken voelt en elkaar helpt. Een plek waar je je buren bij naam kent, waar je samen leuke en mooie dingen doet, waar je zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. En waar je bij iemand kunt aankloppen voor een praatje of een helpende hand.

“Kom je langs? Dan maken we er samen een gezellige Nieuwjaarsontmoeting van”, meldt Andrea Olfen van Bindkracht10.

De Nieuwjaarsontmoeting wordt gezamenlijk georganiseerd door ZZG Zorggroep, Jumbo Malvert, Het Gouden Hart, Gemeente Nijmegen en Bindkracht10.

Bericht januari 2024

menu