‘Nieuwe sport- en spelgroep in Malvert’

Wil jij graag in beweging komen, maar werkt je lijf niet helemaal mee? Kom dan kennismaken met onze nieuwe sport- en spelgroep in Gymzaal Malvert.

Woonlocaties De Horizon (Meijhorst) en Het Gouden Hart (Orangerie, Malvert) hebben de handen ineengeslagen om samen met de stichting Koprol een nieuwe beweeggroep op te zetten. Dit idee is ontstaan door vragen van bewoners van deze woonlocaties, maar ook door vragen van bewoners uit Dukenburg. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar passend beweegaanbod, maar werkt je lijf soms niet helemaal mee? Of loop je fysiek wel eens tegen een aantal drempels aan om te bewegen? Dan zijn wij er voor jou! We willen voor alle deelnemers aan deze nieuwe groep een leuke, passende beweegactiviteit neerzetten, waarbij plezier voorop staat.

We bewegen niet alleen; ook ontmoeting is voor ons belangrijk. Voor de activiteit starten we daarom om 13.30 uur met een kopje koffie of thee in de brasserie van de Orangerie, Het Gouden Hart. Malvert 50-04. Van 14.00 tot 15.00 uur sporten we in Gymzaal Malvert.

Om te kunnen starten zijn we nog op zoek naar een aantal deelnemers. Ben jij enthousiast geworden of wil je graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met de stichting Koprol, via info@stichtingkoprol.nl

Bericht maart 2023

menu