‘Nieuwbouw in Zwanenveld update 11-21’

Bij alle afbeeldingen en tekeningen gaat het om voorlopige ontwerpen.

Op het voormalige ROC-terrein in Zwanenveld gaat gebouwd worden. Ten Brinke Vastgoedontwikkeling en Slokker Vastgoed zijn nu de eigenaren. Ten Brinke is de toekomstige bouwer van de woningen. Het geheel krijgt de naam ‘Zwanenpark’. Park omdat ook andere, buurtbewoners, wandelaars langs het kanaal enzovoort, van het parkgedeelte gebruik kunnen maken.

Op 30 september is er afgetrapt met een startbijeenkomst. Buurtgenoten en geïnteresseerden konden meepraten en ideeën brengen. Op de website, klik hier staat veel informatie van de startbijeenkomst en het verslag.

De eerstvolgende (digitale) themabijeenkomst is op 7 december om 19.30 uur via zoom. De inloglink komt op de website. De gemeente zal hierbij aanwezig zijn. Het thema is verkeer en parkeren. Via de website van Zwanenpark kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Begin 2022 vinden nog twee themabijeenkomsten plaats. Deze gaan over de gebouwen, de openbare ruimte, het groen, de maatschappelijke voorzieningen en het woonprogramma. Daarna volgt een slotbijeenkomst, uitnodigingen komen via de nieuwsbrief.

Bericht november 2021

menu