‘Nieuw Woonwaarts-gezicht in Dukenburg’

 Kemal Çelik is de nieuwe man voor Woningcorporatie Woonwaarts in Dukenburg. Hij volgt Lana Navest op die vier jaar is ‘sociaal wijkbeheerder’ is geweest voor de woningcorporatie. Lana heeft per 1 augustus een nieuwe functie aangenomen bij het SSH&. Kemal en Lana werkten de laatste maanden voor Woonwaarts samen in de Dukenburgse wijken Tolhuis, Zwanenveld, Lankforst, Malvert en Aldenhof.

We troffen Kemal in de huiskamer van de Hofpoort in Tolhuis (zie de Dukenburger nr 7 pagina 6 en 7) waar hij vertelde over zijn werk als wijkbeheerder voor Woonwaarts.

Mooi is te zien hoe snel de goedlachse Kemal contact legt met de bewoners. Voordat hij bij Woonwaarts aan de gang ging werkte Kemal als BOA bij de gemeente Nijmegen. Zevenentwintig jaar was hij bij bureau Toezicht in dienst, zijn werkgebied was onder andere tien jaar in Lindenholt en vanaf 2012 in Neerbosch-Oost. Heel veel ervaring dus in en met menselijk contact. Net als bij bureau Toezicht wil hij ook nu graag samenwerken met actieve bewoners en dat komt zeker goed.

Kemal is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Telefoon 024-382 01 00.

Mail: kemal.celik@woonwaarts.nl

Bericht september 2022

menu