‘N8Ommetje zaterdag 5 oktober’ 2019

Zaterdag 5 oktober 2019, N8Ommetje Dukenburg.

Vanaf 19.30 uur is de inloop bij Michi, Staddijk 41. Start vanaf 20.00 uur. Zijn er voldoende deelnemers dan kunnen er meerdere groepen gevormd worden. Het blok(je) om door de Aldenhof en een klein eindje Stadspark Staddijk kost iets meer dan een uur en is genaamd: Dukenburg Dwaalt. Deelname aan het N8O is gratis.

 

Voor sommige versnaperingen wordt een bescheiden bedrag gevraagd. En er is de collectebus van de Stichting Nachtommetjes Nijmegen. Deze stichting heeft geen inkomsten en bestaat ook geheel uit vrijwilligers. Deelnemers doen er dus goed aan om een paar grijpstuivers (ander woord voor euro’s), maar ook een zaklamp mee te nemen. Afhankelijk van het weer worden stevig schoeisel en eventuele regenkleding aanbevolen. Meedoen is op eigen risico. Iedereen kan meewandelen. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden. Het n8O met in de hoofdrollen Staddijk en Aldenhof koos als werknaam Dukenburg Dwaalt.

Mail naar ommetjedukenburg@gmail.com. Voor het organiseren van dit jaarlijkse evenement is een bijdrage verkregen uit het budget wijkactiviteiten/bewonersinitiatieven van de gemeente Nijmegen.

menu