‘Meedoen met MIEP’

Wil je, juist in coronatijd, toch lekker bewegen en je conditie op peil houden of verbeteren? En vind je het ook niet meer leuk om in je eentje te gaan hardlopen? Kun je vijf kilometer hardlopen of één uur flink doorstappen?

Dan is het nu tijd om je aan te sluiten bij de leukste loopclub van Nijmegen met de naam M.I.E.P.: Met Inspanning En Plezier.

‘MIEP’ is een club waar je, of je nu jong bent of oud, terecht kunt om de loopsport te beoefenen. Zowel nordic-walking en hardlopen. Uiteraard worden tijdens de trainingen de RIVM-maatregelen ten aanzien van Corona aangehouden.

MIEP is geen atletiekclub maar hier staat het recreatieve lopen in clubverband voorop. De trainingen zijn gericht op het loopplezier. Het verbeteren en van de conditie en verhogen van het tempo. Voor het trainen zijn verschillende trainers, trainingsvormen en afwisselende routes door de prachtige natuur in de omgeving van Nijmegen beschikbaar.

‘MIEP’ biedt de mogelijkheid om te trainen op: Nordic walking: Maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur, en zaterdag en zondag van 10.00 tot 11.00 uur.

Hardlopen kan op maandag en donderdag  van 19.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 11.00 uur.   

De groep verzamelt doordeweeks bij Trainingscentrum Michi, Staddijk 41, Nijmegen en op zondag (en gedurende de zomerperiode) op de parkeerplaats bij Sint Walrick, Overasselt.

Al enthousiast aan het worden en wil je meedoen, meld je dan aan (website, knop contact). Iedereen mag drie keer kosteloos komen meelopen om te kijken of het bij je past. De contributie bedraagt 27,50 euro per jaar.

Voor meer informatiekijk op de website: klik hier

Bericht februari 2021

menu