‘Marijke’s schilderijen’

Ze hingen al in Hilton Rotterdam, het kerkje van Persingen, de Sint Stevenskerk en op veel meer gerenommeerde plaatsen. Nu zijn ze te zien in haar eigen wijk, in wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst. Begin september richtte de 69 jarige kunstenares haar expositie in, in het Atrium van het wijkcentrum. Hier blijven de schilderijen hangen tot eind november 2020. Marijke Teunissen, zo heet ze voluit, hangt hier op de foto het laatste schilderij recht. ‘Le Monde’, gemaakt in 2015.

Marijke: “Ik probeer met kleur en vorm uitdrukking te geven aan menselijke emoties.” Ze was al diverse malen gevraagd om in Meijhorst te exposeren maar hield dit een beetje af. De recente ontwikkelingen met gemeentelijke cijfertjes die volgens haar een onterecht beeld over Meijhorst geven, waren de reden om toch op de uitnodiging in te gaan. “Als mijn schilderijen in het Hilton kunnen hangen, kunnen ze dat zeker ook in Meijhorst!”

 

Wijkcentrum Dukenburg is vrij toegankelijk op werkdagen van 8.00 tot 22.30 uur, vrijdag tot 18.00 uur. Openingstijden kunnen afwijken neem eventueel contact op met het wijkcentrum (024) 344 89 63. Meer van haar werk is te vinden op: www.marijketeunissen-art.nl

Bericht september 2020

menu