‘Koningsdag in Winkelcentrum Dukenburg’

Op woensdag 27 april organiseert Winkelcentrum Dukenburg een vrijmarkt voor kinderen. In het winkelcentrum mogen kinderen hun spulletjes verkopen. Er is geen inschrijving voor nodig; wie het eerst komt, het eerst maalt.

De kinderen kunnen zich vanaf 10.00 uur melden bij de marktmeester op het plein bij lunchroom Bij Jan. Zij krijgen van de marktmeester een plekje toegewezen. De kinderen mogen (onder begeleiding van volwassenen) spulletjes verkopen vanaf een kleedje. Er mag alleen geen muziek gemaakt worden en eten en/of drinken mogen ook niet worden verkocht. Ook is het meebrengen en verkopen van dieren verboden.

Het is een kindervrijmarkt, dus alléén voor kinderen. Handelaren en volwassen verkopers worden op deze dag door de organisatie geweerd. Wel mag een ouder natuurlijk zijn of haar kind begeleiden en helpen. Voorwaarde is echter wel dat er te allen tijde een kind aanwezig is op het toegewezen plekje. Bij vertrek moeten de overgebleven spullen meegenomen en de plek opgeruimd achtergelaten worden. We gaan er een gezellige Koningsdag van maken met de kinderen.

Kom naar Winkelcentrum Dukenburg op woensdag 27 april want er zijn deze dag naast de vrijmarkt ook nog hele leuke kinderactiviteiten.

Bericht april 2022

menu