‘Kleurrijk groen 2023’

In oktober-november van dit jaar organiseert ‘Bureau Wijland’ een nieuwe leergang ‘Kleurrijk Groen’. Bewoners uit Arnhem én Nijmegen zijn welkom mee te doen. In zes bijeenkomsten leer je alles over duurzaamheid en hoe je anderen daarbij kunt betrekken op een inclusieve manier. ‘De aarde is ten slotte van ons allemaal’. Na de cursus ga je aan de slag met je eigen Kleurrijk Groene activiteit. De mensen van bureau Wijland helpen je bij het bedenken en uitvoeren daarvan.

Wat ga je doen?

In de gratis cursus leer je alles over duurzaamheid en hoe je anderen hiervoor kan motiveren. Daarna bedenk je je eigen activiteit en ga je aan slag om mensen in je eigen omgeving te bereiken. Dat kan bijvoorbeeld door een natuurwandeling of met een informatieavond. Bureau Wijland kan je hierbij helpen. Zo draag je bij aan een beter klimaat en verbinding in jouw stad.

Meedoen

Ben of ken je iemand bij wie de cursus zou passen? Vrienden, familie, buren met een groen hart, die zich willen inzetten om hun stad te vergroenen en verbinden? Laat het dan weten. Dat kan door te mailen naar: s.veenman@bureauwijland.nl

Samenwerking maakt de stad groener, duurzaamheid en inclusiever.

Geboden wordt:

Een gratis zesdelige cursus.

Een excursie en certificaatuitreiking.

Begeleiding bij je activiteit.

Een gezellig en divers team.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Indien nodig reiskostenvergoeding.

Gezocht worden:

Mensen met een groen hart.

Actief in hun omgeving.

Affiniteit met verschillende culturen of tweede taal is een pré.

Ervaring of opleiding is niet nodig.

Alle informatie is terug te vinden op onze website: Klik hier voor de leergang kleurrijk groen

Bericht september 2023

menu