‘Kindercollege door politieagent in Bibliotheek Zwanenveld’

Een politieagent doet veel meer dan alleen boeven vangen en bekeuringen geven. Benieuwd wat een agent iedere dag allemaal doet? Wijkagent Bas Boersma vertelt er alles over tijdens het gratis kindercollege op maandag 4 november in Bibliotheek Zwanenveld. En het leuke? Hij neemt zijn politiemotor mee!

We zien vaak politieauto’s met zwaailichten en sirene rijden, maar waar gaan ze dan eigenlijk heen? En wat doen agenten nog meer naast boeven vangen en bekeuringen geven? Op deze en andere vragen geeft wijkagent Bas Boersma antwoord tijdens het kindercollege ‘Wat doet een politieagent?’. Hij komt in uniform op zijn politiemotor en parkeert deze midden in de bieb. Tijdens en na het college mogen kinderen hem natuurlijk de oren van zijn hoofd vragen. Na afloop krijgen ze een leuk spreekbeurtpakket mee naar huis, voor een eigen spreekbeurt over de politie.

Aanmelden
Dit kindercollege vindt plaats op maandag 4 november van 15.45 tot 16.45 uur in Bibliotheek Zwanenveld. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en helemaal gratis. Graag vooraf aanmelden in de bibliotheek of via zwanenveld@obgz.nl.

Meer kindercolleges
Gedurende het hele jaar worden er verschillende kindercolleges georganiseerd in de bibliotheken van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Bijvoorbeeld een kindercollege over hiphop en streetdance op 27 januari 2020 in Bibliotheek Zwanenveld. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/kindercolleges.

Bericht oktober 2019

menu