‘Kerstfeest projectkoor’

Kerst is binnen en buiten de kerk hèt grote wereldwijde feest van de blijde boodschap van vrede. Die blijdschap wordt gevierd op vele manieren. Een daarvan is de vrij toegankelijke kerkelijke viering. Samen in die viering zingen is de vergrotende trap van vieren. En meerstemmigheid geeft nog meer diversiteit en kleur aan het gebeuren. Wil jij het grote feest van Kerst intenser beleven? Zing dan met ons mee in het ‘Medioren Kerst-projectkoor’. Wetenschappelijke onderzoekers ontdekten dat bij zingen endorfine vrijkomt waardoor je gevoel van welbevinden verhoogd wordt. Door te zingen in ons Medioren-project-koor beleef je het kerstfeest zoals nog nooit tevoren. Het is niet nodig om een groot vocaal talent te zijn. Het volstaat dat je plezier in zingen hebt. We vragen je om tenminste drie van de vier repetities mee te doen.

Op eerste kerstdag zingt het voltallig Medioren kerst projectkoor dan om 11,00 uur in de kerstviering in de Ontmoetingskerk.

De repetities zijn op de dinsdagavonden; 19 en 26 november 2019 en 10 en 17 december in de Ontmoetingskerk. Meijhorst 70-33, van 20.15 uur tot 22.15 uur.

Voor de muziek en de professionele begeleiding zorgen de mensen van het Mediorenkoor. Er zijn geen kosten aan verbonden. Interesse? Mail naar bestuur@mediorenkoor.nl

Foto: Titus Donders

menu