‘Kanaalknoop Zuid nieuwbouw in Winkelsteeg’

Er gaat gebouwd worden in de voortuin van Dukenburg gebied de Winkelsteeg. Er worden nieuwe plannen voorgesteld. Na het stationsgebied Goffert en Kanaalknoop Noord is nu Kanaalknoop Zuid aan de beurt.

1: Nieuwe Dukenburgseweg en oprit Dukenburgsebrug. 2: Voetbalvelden SV Hatert. 3: Gemeentewerf. 4: Brandweerpost. 5: Winkelsteegseweg. Aanduidingen ter oriëntatie.

De gemeente Nijmegen ontwikkelt weer een nieuw gebied binnen Winkelsteeg: Kanaalknoop Zuid. Het gaat om het gebied rond de sportvelden van voormalig voetbalclub Hatert, dichtbij het Maas-Waalkanaal en ten oosten van de Winkelsteegseweg. De te bespreken plannen gaan over de bouw van ruim 1.200 woningen en ongeveer 30.000 m2 aan bedrijven en voorzieningen.
De gemeente organiseert op dinsdag 16 januari een inloopbijeenkomst voor bedrijven, omwonenden en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst zijn de plannen zien. Ook kan men vragen stellen, deskundigen zijn aanwezig om deze te beantwoorden. Iedereen is van harte welkom bij deze inloopbijeenkomst.

Jan Massinkhal. Nieuwe Dukenburgseweg 5. Dinsdag 16 januari 18.30 tot 20.30 uur.

Meer weten: klik hier

Van donderdag 21 december 2023 tot en met woensdag 31 januari 2024 ligt het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken tijdens kantooruren ter inzage bij:Gemeente Nijmegen (Stadswinkel), Mariënburg 30.
Steunpunt Stadswinkel Dukenburg, Meijhorst 70-39.

Bericht januari 2024

menu