‘Jumbo Malvert verbouwd’

De Jumbo supermarkt in Malvert is momenteel een bouwput. Nadat de hele winkel is gestript komt er nu een compleet nieuw interieur in. De vernieuwde winkel krijgt een groter assortiment, de uitbreiding omvat 1500 artikelen. Door nieuwe stellingen en een andere indeling ontstaat er meer ruimte die wordt benut met brede gangpaden. De winkel krijgt een eigen slijterij en de supermarkt krijgt zelfscankassa’s.

Op woensdag 16 februari om 9.00 uur zal de vernieuwde winkel geopend worden.

Jumbo Malvert, Malvert 70-33.

Jumbo geeft een laagsteprijsgarantie te hebben en schrijft hiervoor op zijn website:

 

 “Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan. We controleren dat we de goedkoopste zijn in het marktgebied, van de door ons geselecteerde supermarkten bij jou in de buurt.” (bron: Jumbo website, woensdag 9 februari 2022)

Om dan vervolgens de drie volgende winkels te noemen: Lidl Hatertseweg 827 Nijmegen, Albert Heijn Meijhorst 70-01 Nijmegen en de Lidl Weezenhof 55-30 Nijmegen.

De conclusie zou dus kunnen zijn dat Jumbo toegeeft dat de Lidl in Meijhorst, die dichterbij Malvert is als de Albert Heijn in Meijhorst, goedkoper kan zijn. Nou dat wordt dus uitproberen…

Bericht februari 2022

menu