‘Inschrijvingen bouwdorp Duuk weer geopend’

De organisatie van bouwdorp Duuk is alweer een aantal maanden bezig met de voorbereidingen voor Duuk 2024. Na een succesvol bouwdorp in 2023 zijn de coördinatoren en het bestuur met veel plezier begonnen in januari.

De kinderen kunnen zich sinds eind april inschrijven voor hét bouwdorp in Dukenburg deze zomer. Van zaterdag 10 augustus tot en met woensdag 14 augustus a.s. kunnen de kinderen bij Duuk wederom hutten in elkaar timmeren (en nog veel meer). Alle activiteiten vinden zoals vanouds plaats in en rondom de dependance van de Lindenberg in de Aldenhof.

Opening door de wethouder

Het gaat ook dit jaar weer een goed en gezellig bouwdorp worden voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Wethouder Noël Vergunst, verantwoordelijk voor onder anderen cultuur, zal het bouwdorp op zaterdagmiddag openen. Daarna zullen de kinderen het terrein oprennen en aan de slag gaan. In een weekje tijd bouwen zij een heel vakantiedorp in elkaar en worden door de organisatie van het bouwdorp vele activiteiten geboden ook in samenwerking met andere organisaties.

Indien nog niet uitverkocht kan ingeschreven worden via de website van Duuk: www.bouwdorpduuk.nl De kosten van deelname bedragen 19 euro per kind (betaling vooraf via iDEAL), de kaarten kunnen niet doorverkocht worden en er is geen reservelijst. Deelname kan ook via Stichting Leergeld (maar u dient dan zelf de factuur door te sturen en dit binnen twee weken te doen). Er is helaas maar plaats voor 250 kinderen en vorig jaar waren de kaarten binnen anderhalve maand uitverkocht dus wees er op tijd bij. Eind april waren er al 100 van de 250 kaarten verkocht.

Vrijwilligers gezocht

De organisatie van bouwdorp Duuk is ook altijd op zoek naar vrijwilligers want zonder deze helpende handen kunnen ze de kinderen geen leuke activiteiten bieden en belangrijker hun veiligheid niet garanderen. Het is een erg leuke groep vrijwilligers waarin je terecht komt en je tekent een glimlach op het gezicht van een kind deze zomer. Wie zich aan wil melden voor hulp tijdens de opbouw van woensdag 7 augustus tot en met zaterdagmorgen 10 augustus, de afbraak van woensdagmiddag 14 augustus en/of tijdens de ‘Duukweek’ bij het terrein, sport & spel, de kantine, de keuken, het snoepwinkeltje, de film of bij creatief kan dat doen via diezelfde website. Dat kan al vanaf één dagdeel: alle hulp is welkom.

Meer informatie en vooral veel foto’s zijn te vinden op de website en vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier op die website. De organisatie van bouwdorp Duuk wenst iedereen een heerlijke zomer toe en wie weet tot ziens op Duuk 2024!

Bericht mei 2024

menu