‘Inloopspreekuur wijkteam gemeente’

De gemeente heeft voor elk stadsdeel een gemeentelijk wijkteam. Dit wijkteam, dat 6 oktober een eerste inloopspreekuur heeft, bestaat uit drie wijkregisseurs en een projectmedewerker. Ze zijn aanspreekpunt voor de bewoners. De Dukenburger stelt hier het wijkteam van Dukenburg voor.

 Patrick Janssen is wijkregisseur Fysiek en is aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de openbare ruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ferdi Overeem is wijkregisseur Veiligheid en draagt zorg voor een veilige leefomgeving en stemt onder andere af met politie, toezicht en handhaving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Anneke Overmars is wijkregisseur Sociaal en zorgt voor een goede verbinding van de sociale netwerken in de wijk, zoals de Buurtteams en Bindkracht10 en ondersteunt bewoners bij initiatieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nicole Schraven is projectmedewerker voor de fysieke openbare ruimte. Zij werkt samen met de wijkregisseur fysiek van Dukenburg. Nicole is uw aanspreekpunt voor initiatieven uit de wijk. Zij beantwoordt en coördineert de vragen die binnenkomen bij het team via telefoon, mail of MijnWijkplan en zorgt dat ze intern op de juiste plek komen.

 

 

 

 

 

 

Inloopspreekuur in wijkcentrum Dukenburg

Heb je een vraag of loopt je ergens tegenaan? Op de inloopspreekuren kan je in overleg met de wijkteamleden. Dat kan op 6 oktober, 3 november en 1 december. De teamleden zijn dan tussen 9.00 uur en 11.00 uur in Wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst. Iedereen kan gewoon binnenlopen. De koffie staat klaar.

Contact

Op andere manieren bereikbaar:

  • mail: stuur een mail naar klik hier
  • MijnWijkplan: dit is een digitaal platform waar bewoners en de gemeente samenkomen om uw wijk te verbeteren.

Ook vindt u hier alle informatie over de gemeentelijke projecten buiten op straat: klik hier voor mijnwijkplan

  • Telefonisch via het centrale nummer van de gemeente: 14 024. Vraag naar een van de leden van het wijkteam.

Bericht september 2022

menu