‘Informatie per wijk’

<< Lotte Barrance is vanaf 1 september als omgevingsmanager ruimtelijke projecten werkzaam in Zwanenveld voor het aardgasvrij project. De gemeente werkt samen met de woningcorporaties Portaal, Talis en Woonwaarts, netbeheerder Liander en de ARN aan een onderzoek naar de mogelijkheden voor een warmtenet in Zwanenveld en Lankforst-Noord.

Ook helpt de gemeente woningeigenaren als zij hun huis willen verduurzamen.

Voor vragen of een afspraak met een energieadviseur kunt u terecht in de ‘Duurzaam Wonen informatie en inspiratie’ winkel. (in de zomervakantie gesloten). Na de zomervakantie verhuist de winkel/infopunt naar de Grondel. Zwanenveld 90-82. Bereikbaar via de uitgang bij Jumper in het winkelcentrum of de onderdoorgang Zwaan aan de 56e straat Zwanenveld. Op donderdagmiddag is men geopend tussen 13.00 en 17.00 uur en op woensdagmorgen kun je een afspraak maken met de adviseur duurzaam wonen van het energieloket.

Lotte Barrance is bereikbaar via: duurzaamwonendukenburg@nijmegen.nl

Voor meer informatie klik hier voor de gemeentelijke pagina: aardgasvrij

Zwanenveld;

Zie in de link hierboven de documenten bij: Proeftuin Zwanenveld.

Voor vragen over het project kunt u contact opnemen met Lotte Barrance,

Telefoonnummer 14 024, of mail: duurzaamwonendukenburg@nijmegen.nl

Klik hier voor de aanvraag gemeentelijke digitale nieuwsbrief

Lankforst;

‘Ook Lankforst’

Zwanenveld is een van de eerste Nijmeegse wijken die de gemeente Nijmegen aardgasvrij wil maken, in 2035 zou het zover moeten te zijn. De gemeente, wijkbewoners, woningcorporaties Portaal, Talis, Woonwaarts en WoonGenoot en Liander werken samen aan een plan hiervoor.

Nu is gebleken dat een deel van Lankforst hierin goed kan meeliften. Dat geldt voor de flats en maisonnettes in Lankforst in de straten 14, 31, 34 t/m 39, 43 t/m 46 en 53 t/m 56.

Bewoners hebben daar eind 2020 informatie over ontvangen.

Klik hier en lees meer

De gemeente Nijmegen geeft regelmatig een nieuwsbrief uit Klik hier voor het aanvraagformulier

Bericht aangepast augustus 2023

menu