‘Herfstexpositie in wijkcentrum’

Op zondag 18 september 2022 opende wijkregisseur Anneke Overmars de herfstexpositie in het Atrium van Wijkcentrum Dukenburg. Voor Angela van der Mast tegelijk het tienjarig bestaan van de cultuurtafel.

Expositie

De huidige expositie laat schilderijen en foto’s van twintig kunstenaars zien. Het kunstproject waaruit deze objecten komen is voor en door mensen met psychische kwetsbaarheid en de foto’s en schilderijen zijn te zien tot 18 december 2022. Het project bestaat uit een werkplaats (atelier) met een kunstuitleen en kunstverkoop. Op klik hier voor de kunstinjehuiswinkel zijn meer kunstwerken van deze en andere kunstenaars te zien.

Tien jaar

Angela startte de Cultuurtafel Dukenburg in 2012 als een kunst- en cultuurplatform voor wensen, ideeën van bewoners in Dukenburg. In haar huiskamerrestaurantje ‘Aan Tafel’ van 2012 tot 2016 waren er verschillende exposanten welkom in haar huiskamerrestaurant.

  In 2013 en 2014 kwamen oudere bewoners graag naar de buurthuiskamer voor aanspraak en knutselen met een kopje koffie of thee.

Vanaf het 50-jarig bestaan van Dukenburg in 2016 kwam het Atrium van het Wijkcentrum Dukenburg in beeld. Sinds 2020, corona tijdperk, kookt Angela alleen nog op bestelling: Maaltijdsoepen, hartige groentetaarten, zoete broden en gluten- en lactosevrije maaltijden. Meer informatie klik hier voor contact.

Nu gaat ze met cursisten en gasten het land op bij de ‘Gelukkige Groentes’. Een ecologisch landbouwbedrijf van jonge boeren in de Kop van Malden.

Wijkcentrum Dukenburg is op weekdagen open van 9.00 tot 17.00 uur, zaterdags gesloten en op zondag open van 10.00 tot 15.00 uur. De expositie is er tot 18 december.

Wijkcentrum Dukenburg. Meijhorst 70-39. In de Dukenburger nummer 8-2022 staat een uitgebreid overzicht.

Angela links, rechts de kunstenaars en Christa en Theo

Bericht november 2022

menu