‘Help Oranje Blauw’

Heb je altijd al eens achter de bar willen staan, steek je graag de handen uit de mouwen en kom je graag in contact met andere mensen? Dan is Voetbalvereniging Oranje Blauw op zoek naar jou.

C.S.V. Oranje Blauw is een kleine, maar groeiende voetbalvereniging op sportpark Staddijk in Dukenburg. De club is op zoek naar diverse vrijwilligers om de vereniging te ondersteunen. “We zoeken vooral vrijwilligers die op de zaterdag (11-14 uur of 14-17 uur) bardienst willen komen draaien. Vind je het leuk om mensen gastvrij te ontvangen in ons clubhuis en een actieve bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging, dan nodigen we je van harte uit voor een gesprek.” Vertelt Sigrid Amstelveen, secretaris van de club.

Een vrijwilligersvergoeding is in overleg mogelijk.

“Heb je geen ambitie voor het draaien van bardiensten, maar vind je het wel leuk om op een andere manier een actieve bijdrage te leveren aan de club: zoals het fluiten van wedstrijden, materiaalbeheer, vernieuwen en onderhouden van de website, ondersteunen van de terreincommissie? Dan gaan we graag met je in gesprek.” Aldus Sigrid.

Interesse: stuur je informatie en eventuele vragen naar secretaris@oranjeblauw.com

Bericht januari 2024

menu