‘Gymzaal Zwanenveld krijgt LED-vloer’

Met slechts één druk op de knop kan de gymzaal in Zwanenveld aangepast worden aan allerlei sporten en functies. De ledlijnen op de vloer kunnen dan in verschillende kleuren oplichten of meebewegen met het spel.

In mei 2023 was er een informatieavond in de Prins Mauritsschool over de vloer van gymzaal in Zwanenveld. De vloer in de zaal is aan vervanging toe en deze wordt tegelijk voorzien van ledverlichting.  De opening unieke ledvloer is op 9 september 2023 tussen 13.00 en 14.30 uur. Nieuwsgierig? Kom dan langs en een kijkje. Er zijn Allerlei activiteiten voor jong en oud om de ledvloer te ervaren.

Kennis opdoen

Eerst moest kennis worden opgedaan. Daarvoor zijn Mees Roppe en Niels Lubberink, twee vierdejaarsstudenten Sportkunde Academie Sport en Bewegen die als junior-adviseurs betrokken zijn gevraagd het gebruik en mogelijkheden van een ledsportvloer (geen discovloer) te onderzoeken. Met een delegatie van de gemeente Nijmegen, buurtsportcoaches en een vakleerkracht van de Prins Mauritsschool \zijn ze hiervoor naar Eindhoven gegaan en is daar een bestaande ledvloer bekeken. De ledvloer is een normale sportvloer alleen zonder belijning, die wordt door middel van ledverlichting in allerlei kleuren zichtbaar gemaakt.

Naast de nieuwe ledvloer zijn ook de wanden verbeterd, zodat gymzaal Zwanenveld weer voldoet aan de geluidsnormen.

Kom langs op 9 september tussen 13.00 – 14.30 uur langs bij de gymzaal aan Zwanenveld 21-42. Kom ook en beweeg mee!

De buurtsportcoaches in Dukenburg zijn bereikbaar via dukenburginbeweging@nijmegen.nl

Wil je meer informatie of op een ander moment de gymzaal huren? Neem contact op met team verhuurbalie: bel 024 – 329 33 00 of mail verhuursport@nijmegen.nl. Team Verhuurbalie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur.

Bericht augustus 2023

menu