‘Gedichten op winkelruiten’

 

Ter gelegenheid van de feestelijke heropening van het opgefleurde Winkelcentrum Dukenburg op 5 november jongstleden, deed Hans Franse mee aan een gedichtenwedstrijd. Zijn bijdrage werd de winnaar.

Met de titel Station Dukenburg hangt het stukje poëzie aan één van de ruiten van de bibliotheek in Zwanenveld. Op de tweede plaats kwam te staan Liefdesglimlach en als derde eindigde Zomer en gewone dag. Voor Dukenburgse begrippen was er een aardige respons aan deelnemers.

Zo’n lange rij als bij de actie scan en win was het niet. Deze kaartjesactie kende een doorslaand succes. De prijs was dan ook een elektrische fiets. De kanskaartjes kregen de klanten uitgereikt bij hun aankopen in de winkels. Laatste aanwinsten aan zaken zijn onder andere de kledingen aanverwante artikelen’markt’ van Kik, de dierenspeciaalsuper Jumper en een tatoeageshop naast de bibliotheek.

Bij de officiële ingang van het koopparadijs (bij BCC) is aan de leegstand ook gewerkt. Het grootwinkelcentrum is opgepimpt voor de nabije toekomst.

Bericht januari 2023

menu