‘G-teams in Dukenburg’

Het G-team van korfbalvereniging Keizer Karel bestaat al meer dan 20 jaar. Na het afscheid nemen van enkele leden die zich verder ontwikkeld hebben is het team nu op zoek naar nieuwe leden.

Korfbal is een balsport waarbij jongens en meisjes samen in een team spelen. Er worden verschillende loop- en balspellen gespeelt om de vaardigheden en het samenspelen te bevorderen. Het G-team is voor iedereen vanaf 14 jaar met een verstandelijke beperking. Elke woensdag is de training van 19.00 tot 20.00 uur onder begeleiding van meerdere trainers. In de periode van november tot maart in Sporthal Meijhorst en in de overige maanden is de training buiten op sportpark Staddijk.

Naast het korfballen organiseren wij veel andere leuke activiteiten, zodat je je teamgenoten goed leert kennen. Iedereen kan gratis meedoen. Lijkt het jou leuk om een keer mee te trainen? Meld je dan snel aan.

Korfbalvereniging Keizer Karel. Staddijk 121. g-korfbal@kvkeizerkarel.nl Kijk ook naar het promofilmpje van het g-team op de facebookpagina KV Keizer Karel | Nijmegen | Facebook

G-team voetbal doe je bij de’Specials’.

In Dukenburg kun je ook meedoen met de specials voetbal bij voetbalvereniging Oranje-Blauw op de Staddijk.

Voetbal-specials is voor spelers (vanaf 10 jaar) die niet op hetzelfde niveau kunnen spelen als anderen van hun leeftijd in een regulier voetbalteam. Dit kan komen door verschillen in denken, sociale vaardigheden, emoties en/of lichamelijke mogelijkheden. Bij de specials ligt de nadruk op plezier en op een speelse manier te leren voetballen. Oranje Blauw heeft twee specials-teams met vijf begeleiders.

Voetbalvereniging Oranje-Blauw. Staddijk, Nijmegen)

 

Aanmelden kan via het contactformulier

https://www.oranjeblauw.com/468/interesseformulier/

Bericht januari 2024

menu