‘Foto expositie Staddijk’

Park Staddijk de groene long van Dukenburg is voor veel Dukenburgers hun ontspannings- en sportgebied. Tegelijk is het een buffer tussen het voortrazende verkeer op de A73 en de woonwijken. 45 jaar geleden begon men met de aanleg en inmiddels is deze groene zone niet meer weg te denken.

Naast wandelen, joggen en de diverse sportclubs die actief zijn komen veel Dukenburgers er met nog een andere hobby; fotograferen. Er is bijna een overkill op sociaal media, zo populair is het. Maandelijks laat de Dukenburger in het blad een van de mooie natuurfoto’s van Gilbert de Bruijn zien gemaakt in het park. Angela van de Mast inspireerde al dit fotowerk en zocht de markantste, fijnste, liefste en mooiste foto’s bij elkaar.

 Vanaf vrijdag 17 september 2021 zijn deze foto’s te zien in wijkcentrum Dukenburg. Om 16.00 uur is er met een feestelijk tintje de opening in Atrium van het wijkcentrum. De foto’s hangen in dit Atrium, in de gangen en zijn te zien op de videoschermen.

Het loont af en toe terug te komen want er zijn zoveel mooie foto’s dat er regelmatig gewisseld zal worden. Tot eind december 2021 is iedereen welkom op de foto expositie Staddijk.

Opening foto expositie Park Staddijk, vrijdag 17 september om 16.00 uur.

Looptijd 17 september tot eind december 2021. Wijkcentrum Dukenburg. Meijhorst 70-39.  

Bericht september 2021

 

menu