‘Dukenburg in beweging tijdens de Nationale Sportweek’

Altijd al willen weten welke sporten je kunt vinden op de Staddijk? Dan is zaterdag 19 september het moment om Sportpark Staddijk te ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat er op de Staddijk wel acht sportverenigingen zijn? En dat er nog meer sporten te vinden zijn? Maak op deze dag kort kennis met de sportverenigingen voor jong en oud. De buurtsportcoaches nemen je mee doormiddel van een sportieve wandeling langs de verenigingen. We verzamelen om 9.45 uur bij voetbalvereniging Oranje Blauw en eindigen daar ook weer rond 12.30 uur.

Een andere sportieve activiteit op maandag 21 september is: ‘Dukenburg wandelt’.

 

In Dukenburg zijn er verschillende wandelgroepjes actief. Zin om een keer mee te lopen? We starten bij Wijkcentrum Dukenburg. Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden. Zo is er een 5 km wandeling met gids en een 3 km wandeling met sportieve oefeningen tussendoor. Wat minder mobiel of liever een kortere wandeling dan is er deze dag ook een nieuwe variant, het blokje om (ook geschikt voor de rolstoel of rollator).

Wil je weten wat er nog meer te doen is? Houd dan social media (Facebook Nijmegen Dukenburg) en de posters op verschillende plekken in Dukenburg in de gaten. Aanmelden of wil je meer informatie dan kan dit door te mailen naar dukenburginbeweging@nijmegen.nl Of neem contact op met buurtsportcoach Sophie Grijs 06-1147 7862

We zien graag veel Dukenburgers tijdens de Nationale Sportweek.

Ontdek de bijzondere plekjes van Dukenburg met een wandeling!

Klik hier voor de beschrijving van de Dukenburg wandeling!

Er zijn ook nog leuke kortere wandelingen, ‘ommetjes’ genaamd:

Klik hier voor het ommetje Meijhorst

En:

Klik hier hier voor meer wandelingen – ommetjes door Dukenburg

Iedereen veel wandelplezier in het groenste stadsdeel van Nijmegen gewenst.

Bericht september 2020

menu