<< Tom Verhoef en Lisette van der Meer zijn gebiedsregisseur en projectleider voor Aardgasvrij Zwanenveld en Lankforst (gedeeltelijk, zie hieronder) vanuit de gemeente. Samen met het projectteam, wat bestaat uit de gemeente, woningcorporaties, netbeheerder Liander, Bindkracht10 en de prins Mauritsschool, werken wij met bewoners aan een wijkwarmteplan voor Zwanenveld en Lankforst. In het wijkwarmteplan komt te staan hoe Zwanenveld en Lankforst stap voor stap aardgasvrij kan worden maken. De gemeente helpt woningeigenaren waar dat kan. Te beginnen met energieadviezen per woningtype, en andere activiteiten rond energiebesparing.

In januari 2021 is bekend geworden dat winkelcentrum Dukenburg voorlopig niet meer mee doet. Hier gaat het meegenomen worden in de toekomstige nieuwbouw/renovatie plannen van het winkelcentrum.

Gratis energiebesparende producten

U kunt gratis voor een bedrag tot 40 euro energiebesparende producten naar keuze bestellen in de webshop. Bijvoorbeeld energiebesparende ledlampen, tochtstrips, een waterbesparende douchekop, brievenbusborstel of tijdschakelklok. U kunt ook kiezen voor een gasbespaarbox of een energiebespaarbox. Er zijn nog veel meer keuzes in de webshop (zie hieronder). Er zijn geen verzendkosten en het is niet nodig om zelf geld bij te leggen.
 
Hoe werkt het?
1)  vraag uw gratis kortingscode aan op klik hier voor de website
2) via e-mail ontvangt u de code waarmee u tot 40 euro gratis producten kunt bestellen (geen verzendkosten).
3) bestel snel uw producten via de webshop, want op=op

Zwanenveld;

Geert-Jan van den Brand heeft een andere functie gekregen.

Zijn opvolger is Tom Verhoef projectleider (tot eind 2021)

Telefoon: 06-2812 7510 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lisette van der Meer, gebiedsregisseur en projectleider voor Aardgasvrij Zwanenveld

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de gemeentelijke website aardgasvrij

Klik hier voor de gemeentelijke website aardgasvrij Zwanenveld

Klik hier voor de aanvraag gemeentelijke digitale nieuwsbrief

De eerstvolgende informatie middag is op:

 

Lankforst;

‘Ook Lankforst’

Zwanenveld is een van de eerste Nijmeegse wijken die de gemeente Nijmegen aardgasvrij wil maken, in 2035 zou het zover moeten te zijn. De gemeente, wijkbewoners, woningcorporaties Portaal, Talis, Woonwaarts en WoonGenoot en Liander werken samen aan een plan hiervoor. 

Nu is gebleken dat een deel van Lankforst hierin goed kan meeliften. Dat geldt voor de flats en maisonnettes in Lankforst in de straten 14, 31, 34 t/m 39, 43 t/m 46 en 53 t/m 56. 

Bewoners hebben daar eind 2020 informatie over ontvangen.

Klik hier en lees meer 

De gemeente Nijmegen geeft regelmatig een nieuwsbrief uit Klik hier voor het aanvraagformulier

 

Meijhorst;

Bericht aangepast januari 2021