‘Doe mee. Denk mee’

Momenteel nog een groepje van zeven Dukenburgers die alles rondom PODIUM1390 regelen. Vooral in het begin is dat veel werk. Van elk concert leert men en bij volgende concerten gebruikt men de eerdere ervaringen. Zo kan ‘de zaak’ voor de komende periode draaiend gehouden worden, maar er is behoefte aan extra man- en of vrouwkracht.

Jongeren

Zo is men op zoek naar mensen die een beter beeld hebben van welke concerten en optredens voor de jongeren uit Dukenburg interessant zijn en waarvoor ze naar PODIUM1390 zouden willen komen. De organiserende groep wil eigenlijk elke maand een voor jongeren in Dukenburg aansprekend optreden programmeren. (Waar ouderen natuurlijk ook mogen aansluiten) Heb jij hier ideeën over en wil je daarover met de groep meedenken, dan is men op zoek naar jou. Zo kun je meehelpen het ‘Hirise’ programma voor de donderdagavonden vorm te geven. Binnen de organiserende groep is op dit vlak nu nog te weinig kennis, dus doe mee en je bent verzekerd van invloed.

Toekomstplannen

Er zijn nog geen vastomlijnde plannen, maar een mogelijkheid zou bijvoorbeeld kunnen zijn om een Stichting PODIUM1390 op te zetten. Dukenburgers die hierover mee willen denken of misschien zelf wel een aandeel in zo’n nieuwe structuur willen hebben zijn welkom. Ideeën, suggesties of misschien wel een aandeel in een nieuwe stichting? Dan hoort PODIUM1390 graag van je?

Ideeën zij er nog genoeg, bijvoorbeeld om ergens in 2024 een grotere culturele festiviteit te organiseren. Misschien een zondagse tour door Dukenburg, waarbij er op een aantal plaatsen muziek of kunst wordt gebracht. De tourbezoekers krijgen dan telkens weer een ander programma – kunstuiting te zien. Maar het zou ook een hele dag in en rondom theater Lindenberg-Aldenhof met diverse optredens kunnen zijn. Wil je meedenken? Wil je meehelpen iets dergelijks te organiseren? Meld je aan?

PODIUM1390 de Lindenberg. Aldenhof 13-90.

Mail: podium1390@gmail.com  www.podium1390.com

Bericht januari 2024

menu