‘Wijkavond op 7 april over aardgasvrij Zwanenveld vervalt’

In de nieuwsbrief van de gemeente Nijmegen en in de Dukenburger stond een aankondiging van een wijkavond over aardgasvrij wonen en energie besparen op 7 april in de Prins Mauritsschool in Zwanenveld. Deze bijeenkomst gaat niet door. Dat heeft te maken met de maatregelen die getroffen zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken. De komende weken zijn er vanuit het project aardgasvrij geen acties in de wijk, zoals het bezoeken van woningen met de warmtecamera.

De Grondel is gesloten en het inloopspreekuur met gebiedsregisseur Geert-Jan van den Brand vervalt. Ook het adviesloket Duurzaam Wonen Plus is in ieder geval tot 6 april gesloten. Wij kunnen wel per e-mail of telefoon contact hebben.

Geert-Jan werkt vanuit huis en is bereikbaar per e-mail g.van.den.brand@nijmegen.nl en aardgasvrij@nijmegen.nl en per telefoon 14024. Zodra wij meer weten over een vervolg, delen we dit met u via de bekende kanalen, zoals de nieuwsbrief, de Dukenburger en www.nijmegen.nl/aardgasvrij. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de nieuwsbrief aardgasvrij, dan kunt u dat alsnog doen via aardgasvrij@nijmegen.nl. Kijk ook eens op www.nijmegen.nl/aardgasvrij voor handige tips over energie besparen.

Bericht maart 2020

menu