‘De Dukenburger nummer 1 van 2020’

De Dukenburger nummer 1 van 2020 staat online. Deze 101e editie is in te zien en te downloaden op deze website onder de knop ‘magazine’ of klik hier voor de digitale Dukenburger

Deze eerste editie begint met weer één Dukenburger die Nijmegenaar van het jaar is geworden. Qader Shafiq houd die eer voor Dukenburg hoog, Pagina 5. Na de nieuwjaarsbrand van Arnhem in een flatcomplex hebben we de hoogbouw in Dukenburg bekeken. ‘Het gevaar van brand en rook’. Pagina 8. Ook is er weer een pagina ‘Nieuwe energie’, we waren in gesprek bij woningcorporatie Talis.

Nieuw is het korte/kleine nieuws uit de wijken. We gaan dit brengen als: ‘Dukenburg in stukjes’. Op pagina 31 starten we hiermee. Het vervangt de wijkenpagina’s en geeft nieuwtjes en wetenswaardigheden meer ruimte en alle kans. Nieuws uit één wijk is niet meer beperkt tot twee pagina’s maar krijgt alle ruimte. Omgekeerd is het niet meer zoeken naar, of herhalen van kopij om de pagina’s gevuld te krijgen.

Verder zijn de columns er weer, starten we met een nieuwe serie over de Dukenburgse scholen, komen Dukenburgers aan het woord, kijken we in het verleden en (ook nieuw) zijn er mooie/aparte/leuke foto’s op de middenpagina’s.

menu