‘De Dukenburger nr 5 – 2020 staat online’

In deze Dukenburger veel ‘Oog voor elkaar’ en ‘Oog voor de natuur’.

Eerst Wouter Bernebeek als weerman en stormjager op pagina 6 en verder in het nummer zijn mooie foto’s gemaakt in de vennen op pagina 30.

Wij kijken ‘achter glas’ bij de zorgcentra in Dukenburg in coronatijd, pagina 10. En spreken Iris en Luis van Bindkracht10 over de brede scholen in Dukenburg, zie pagina 10.

Politiek gekrakeel, ’n wethouder die zwijgt en een onduidelijk antwoord op een WOB verzoek (wet openbaar bestuur). Maar hoe zit het werkelijk met de brandveiligheid van de hoogbouw in Dukenburg? Een verslag vanaf pagina 12.

Verder staat dit zomernummer van de Dukenburger boordevol met interessante artikelen en hebben we in het midden een Dukenburg wandeling, het ‘Dukenburgpad’. Ontdek de mooie plekjes van Dukenburg, loop hem in één keer of op het gemak in delen.

Nietjes even omhoog en je haalt ‘de wandeling’ in de papieren versie er heel uit om mee te nemen! (voorzichtig trekken mag ook) En we zetten hem op de website.

Klik hier voor de digitale Dukenburger

Verspreiding en gratis afhalen

 

De Dukenburger wordt huis-aan-huis verspreid in Dukenburg, behalve op adressen met een nee-nee- of nee-jasticker op de brievenbus.

De Dukenburger is ook gratis af te halen bij verschillende bedrijven en instellingen. Door de coronacrisis is een deel hiervan gesloten.

Wel open zijn: Lankforst: Fy-Fit Fysiotherapie Lankforst.

Malvert: Jumbo en Scheepers Tweewielers.

Meijhorst: Albert Heijn, Zwembad Dukenburg.

Weezenhof: Huis van Weezenhof, Gemmy’s Hairstyling, Cafetaria Çiçek Yeliz (van 12.00 tot middernacht).

Zwanenveld: Bibliotheek Zwanenveld, Albert Heijn XL, Pronk, Primera en Brood & Bijzaken.

menu