‘De Dukenburger nr 2-2020’

De Dukenburger nummer 2 van 2020 staat online. Deze editie is in te zien en te downloaden op deze website onder de knop ‘magazine’ of Klik hier voor de digitale Dukenburger

Dit tweede nummer gaat het veel over de nieuwe plannen voor Dukenburg. Het kwam in het voetlicht door de nieuwjaarsrede van burgemeester Bruls. Daarom in deze Dukenburger ook een uitgebreid interview met de burgemeester. Nijmegen omarmt het Maas-Waalkanaal, een nieuwe visie gericht op woningbouw in dit deel van Nijmegen. Daarnaast brengen we een lijstje met projecten in Dukenburg, hebben we aandacht voor de veranderingen in en rond winkelcentrum Dukenburg.

In deze ‘bevrijdingstijd’ brengen we verder het verhaal van Jaap Mooi en deel zes van Hilde Fischer, ‘leven in Nazi-Duitsland’.

In ‘Oog voor Elkaar’ een verslag van het congres over eenzaamheid en het buurtpreventie team Meijhorst. ‘Echt oog voor elkaar’.

Met nieuwe energie aandacht voor de windturbines. De laatste dagen groot nieuws vanwege de goede energieopbrengst door de winderige winterdagen.

En verder natuurlijk al het Dukenburgse nieuws zoals u van de Dukenburger gewend bent.

De papieren versie wordt vanaf 6 maart 2020 verspreid.

menu