‘D66 spreekuur in Dukenburg’

Erik Verschuren, raadslid van D66 Nijmegen wil in Dukenburg een spreekuur starten. Erik is op 20 december begonnen als raadslid in Nijmegen voor D66 en vindt het belangrijk de afstand tussen politiek en burger te verkleinen. Daarom wil hij vanaf begin 2024 een maandelijks spreekuur houden op twee plekken in de stad onder anderen in wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst.

Erik schrijft aan de Dukenburger: “In het raadswerk is het veel stukken lezen en overleggen in het stadhuis, maar uiteindelijk draait het voor mij om de verhalen van de mensen in de stad. Als huisarts weet ik hoe belangrijk het is voor mensen om gehoord te worden en hoe inspirerend persoonlijke verhalen zijn. Juist de verhalen buiten je persoonlijke bubbel. De verhalen van de mensen in de stad helpen mij om mijn werk als volksvertegenwoordiger goed te doen. Bovendien biedt dit spreekuur een mooie kans voor mensen om laagdrempelig de politiek te bereiken.”

Geen afspraak maken

“Het spreekuur is zonder afspraak en mag gaan over alles waar de gemeente een rol in heeft. De onderwerpen waar ik als raadslid voor D66 het woord op voer zijn arbeidsmarkt, armoede, schuldhulpverlening, sport, wijken en gezonde leefomgeving.”

Op de derde woensdag van de maand tussen 10.00 en 11.00 uur is hij op een van de twee locaties te vinden. In de even maanden in het wijkcentrum Dukenburg in Meijhorst en de oneven maanden in bibliotheek Mariënburg in het centrum. De start is op 21 februari 2024 in Dukenburg. Mensen kunnen zonder afspraak vrijblijvend langskomen om kennis te maken en hun verhaal te delen.

Erik Verschuren. Raadslid D66 Nijmegen. e.verschuren@d66.nijmegen.nl

Bericht februari 2024 

menu