‘Coronavaccinatie bij GGD in Nijmegen’

De prikbus op locatie. Hier de Horstacker.

Was er de afgelopen maand al de mogelijkheid om in de ‘prikbus’ een vaccinatie te halen, in november kan dat ook zonder afspraak bij de GGD. Bij de prikbus haalden gemiddeld 100 mensen per dag een vaccinatie. Op maandag 18 oktober in Meijhorst was de score zelfs boven gemiddeld met 118 vaccinaties.

Op woensdag 3 november start GGD Gelderland-Zuid met een extra vaccinatiemogelijkheid op de GGD-locatie aan de Groenewoudseweg in Nijmegen. Dit gebeurt in de maand november op vier woensdagen van 17.00 tot 20.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. De GGD prikt met het Janssen- of Pfizervaccin.

Voor vaccinatie is een geldig legitimatiebewijs vereist.

Prikangst

Er is tijdens deze openstelling speciale aandacht voor mensen met ernstige prikangst. Zij kunnen dit van te voren laten weten. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen mensen bellen naar telefoonnummer 088-144 71 23.

Prikken zonder afspraak

Ook op andere vaccinatielocaties in Tiel, Wijchen en Culemborg is het mogelijk om langs te komen voor een vaccinatie. Meer informatie hierover staat op de website www.prikkenzonderafspraak.nl of op de site www.ggdgelderlandzuid.nl

Stand 26 oktober 2021: Van alle 12-plussers heeft nu 85,2 % minimaal één vaccinatie ontvangen en is 81,7 % volledig gevaccineerd.

Bericht oktober 2021

menu