De Dukenburger is een onafhankelijk blad voor het stadsdeel Dukenburg. Het verschijnt negen keer per jaar en wordt gratis verspreid.

Adres: Zwanenveld 63-55, 6538 RP Nijmegen

Telefoon: 06-5464 5175

Contact via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie:

René van Berlo (hoofdredacteur)
Toine van Bergen
Toon Kerssemakers
Janwillem Koten
Peter van Kraaij
Hette Morriën
Peter Saras (website)
Theo Vermeer

Stichtingbestuur:

Ton Strik (voorzitter)
Qader Shafiq (secretaris)
Günay Acunar-Kasar (penningmeester)

Website:

Website mail-contact algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webredactie mailcontact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

Bezorginformatie:

Het blad is gratis verkrijgbaar bij onder meer:

Aldenhof: de Lindenberg. Lankforst: Fysiotherapie Lankforst. Malvert: Scheepers rijwielen en Jumbo. Meijhorst: Ontmoetingskerk, Albert Heijn, Wijkcentrum Dukenburg en Zwembad Dukenburg. Staddijk: Trainingscentrum Michi. Tolhuis: Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Weezenhof: Huis van Weezenhof en cafetaria Çiçek Yeliz (van 12.00 tot middernacht). Zwanenveld: bibliotheek, Brood & Bijzaken, Albert Heijn XL, Primera en Pronk.

---

De planning voor 2021:

Nummer Sluitingsdatum Verspreiding
2021    
1  gesloten gesloten
2  gesloten gesloten
3  gesloten gesloten
4  gesloten gesloten
5  gesloten gesloten
6 gesloten 20 augustus
7 12 september 24 september
8 17 oktober 29 oktober
9 21 november 3 december
   

 

---

De Dukenburger is mede mogelijk gemaakt door de gemeente. Er is een bijdrage verkregen uit het budget wijkactiviteiten/bewonersinitiatieven van de gemeente Nijmegen.