De vrijwilligers, december 2019.

Elke laatste vrijdag van de maand wordt de grote zaal van wijkcentrum Dukenburg omgebouwd tot restaurant. Dan verzorgen vrijwilligers een gezamenlijke maaltijd; ‘Duuk&Dinner’. Dat was zo tot begin 2020…

De doelstelling is binden en verbinden. Zo kan er, door jong en oud samen te laten eten de eenzaamheid doorbroken worden. Elke maand is er een ander thema en in december een kerstdiner en het seizoen wordt afgesloten met een barbecue. In juli en augustus is er een zomerstop.

Duuk&Dinner valt onder de stichting VAD, in de coronatijd heeft alles stilgelegen maar nu wil men dit weer oppakken. Dat gaat niet zonder actieve vrijwilligers en die zoekt de stichting dan ook. Duuk&Dinner zoekt koks, hulpkoks, keukenhulpen, mensen voor het uitserveren en de bediening. En creatieve mensen voor de aankleding en het dekken van de tafels. En uiteindelijk moet alles opgeruimd en afwassen worden. Vrijwilligers eten zelf ook een hapje mee.

Interesse, meedoen? Vragen en aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bericht juni 2022