‘Bestemmingsplan Winkelsteeg’

Er komen twee inloopbijeenkomsten voor het bestemmingsplan Winkelsteeg.

Op en rond de ‘Winkelsteeg’ in de wijk Goffert komen de komende jaren veel verschillende ontwikkelingen. Een daarvan is de komst van een nieuw zwembad klik hier voor meer informatie . Ook komen hier 500 tijdelijke woningen. Klik hier Voor de verdere plannen geldt dat ze de komende tijd verder worden uitgewerkt. De gemeente gaat dit samen doen met bewoners, ondernemers, woningbouworganisaties, zorg- en welzijnsorganisaties en andere belanghebbenden.

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren is er een film gemaakt. Klik hier voor de film

  Film

Winkelsteeg wordt een gebied dat de komende jaren in beweging is. Waar meer gewerkt en gewoond wordt, en waar meer ruimte is voor ontmoeting en ontspanning. De film geeft uitleg over de ontwikkelvisie, stedenbouwkundige verkenningen en het ontwerpbestemmingsplan Winkelsteeg-Noord. Maar ook aanpassing van de geluidszones en milieucategorieën worden besproken. Daarnaast komen verschillende belanghebbenden aan het woord. Op deze manier wil de gemeente iedereen op de hoogte brengen over wat er de komende jaren in Winkelsteeg gaat gebeuren.

Inloopbijeenkomsten

Er zijn ook twee inloopbijeenkomsten over de plannen voor de Winkelsteeg. Deze bijeenkomsten zijn op dinsdag 4 en donderdag 6 oktober tussen 16.00 en 20.00 uur in Brasserie Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 Nijmegen.

Voor vragen en informatie over de thema’s: Ondernemen en werken in Winkelsteeg, wonen in Winkelsteeg, bereikbaarheid/mobiliteit en groen, water en ecologie.

Reageren op de plannen kan tot en met 10 oktober via: winkelsteeg@nijmegen.nl

Bericht september 2022

menu